ONS TEAM.

Valentine

Valentine studeerde vier jaar geleden af als voeding- en lifestyle coach en mag zich sinds kort trots eigenaresse van Vitalitien noemen. Met Vitalitien biedt Valentine persoonlijk advies gericht op voeding en beweging en leert ze je de juiste mindset om een gezondere levensstijl te bereiken.

Ook Valentine is niet vies van een goede work-out en is naast coach, ook personal trainer en bootcamp instructrice. Valentine werkt als voedingsdeskundige samen met onze chef Andrès aan de ontwikkeling van maaltijden en is verantwoordelijk voor de vertaling van bijbehorende voedingswaarden. 

De Koks

De motor in de Fit Foods machine, de koningen in onze keuken.

Dit ervaren team van koks maakt onder leiding van masterchef Andrès dagelijks jouw gerechten klaar. Ook in de sportschool zijn ze graag geziene gasten, wat maakt dat ze de Fit Foods filosofie als geen ander in onze maaltijden weten te vertalen.

Samen zijn ze goed voor meer dan 20 jaar ervaring in restaurants als Restaurant Ron Blauw, Sophia, Altman, Restaurant Anna, Brasserie Keyzer en Brasserie Harkema. Succes gegarandeerd.

Karim en Timothy

De initiatiefnemers van, en drijvende krachten achter Fit Foods. Deze twee jeugdvrienden stonden al jaren samen in de sportschool toen ze er voor kozen bewuster om te gaan met voeding. Het ideaal werd een beweging met als doel om gezond en lekker eten voor iedereen toegankelijk te maken. Deze heren zullen ook jou het plezier van gezond leven leren proeven.