Over ons.

Gezond leven en verantwoord omgaan met je lichaam staat voor afzien, saaie producten en smakeloze gerechten. Want lekker eten kan niet gezond, toch? Onzin, vinden wij bij Fit Foods.

Toen we jaren geleden zelf met dit dilemma werden geconfronteerd, zijn we naar een oplossing op zoek gegaan. Deze zoektocht werd een passie en de keuken onze speeltuin. Langzaam maar zeker ontstonden er gerechten die het beste van beide werelden samen brachten, de perfecte balans tussen gezond en lekker.

Deze passie moest met de rest van Nederland gedeeld worden, dat werd al snel duidelijk. Hoe je zoiets aanpakt? Je neemt een bevlogen voedingsdeskundige, een gerenommeerd sterrenchef en wat verse ingrediënten. Het resultaat: de allerlekkerste én meest gezonde maaltijden. Fit Foods was een feit.

Wil je niet alleen thuis, maar ook op je werk van onze maaltijden kunnen genieten? Geen probleem! Fit Foods verzorgt de beste bedrijfslunches. Schakel ons in tijdens een meeting of event, of laat ons dagelijks de lekkerste gezonde lunches voor jou en je collega’s klaarmaken.

Fit Foods geeft daarnaast advies op maat. We stellen een persoonlijk lifestyle plan voor je op en helpen jou zo op weg naar een gezonder leven.

FIT FOODS ON INSTAGRAM